De rol van de hypotheekadviseur

De Alpha adviseur
In grote lijnen kunt u bij twee soorten partijen een hypotheek regelen. Rechtstreeks bij een bank of via het intermediair (tussenpersoon). Alpha Hypotheken is intermediar en specialist in hypotheken. Zij kiezen de juiste hypotheek uit het dagelijks aanbod en dat levert bijna altijd financieel voordeel en/of betere voorwaarden op.

Erkend Financieel Adviseur
Hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies komen in aanmerking voor een erkenning van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. Deze stichting – een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders – helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. De erkenning is persoonsgebonden; elke Erkend Financieel Adviseur heeft de benodigde diploma’s behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden. Bij de erkenning hoort het ondertekenen van de Beroepscode van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs. Dit betekent dat Erkend Financieel Adviseurs zich aan bepaalde gedragsregels houden.

Alle Alpha adviseurs zijn Erkend Financieel Adviseur!

Afspraak maken?
Bel tijdens kantooruren 0172 446180 of verstuur het contactformulier en maak een afspraak met één van de specialisten van Alpha Hypotheken.