Hypotheekcheck

Veranderingen
Hoe goed uw huidige hypotheek ook bij u past, de omstandigheden veranderen. Vaak met financiële gevolgen. Er gebeurt bijvoorbeeld iets leuks, zoals een promotie en inkomensgroei. Denk ook aan gezinsuitbreiding, u gaat (eerder) met pensioen of minder werken. U kent ongetwijfeld ook voorbeelden van minder plezierige gebeurtenissen. Een echtscheiding bijvoorbeeld of een overlijden. Het verlies van een baan kan óók ingrijpend zijn. Bijna altijd heeft een persoonlijke verandering gevolgen voor het besteedbaar inkomen. Dus ook voor de hypotheeksituatie.

Besparen op uw maandlasten
Niemand wil onnodig teveel betalen. Ook daarom is het dus slim om uw lopende hypotheek zo nu en dan samen met uw Alpha adviseur te bekijken. Zeker als uw hypotheek al een aantal jaren loopt, loont het de moeite. Als blijkt dat een hypotheekaanpassing niet verstandig is, heeft u in ieder geval de zekerheid dat u met uw huidige hypotheek nog goed zit!

Wanneer is een hypotheekcheck zinvol?
In de volgende situaties is een hypotheekcheck zondermeer verstandig:

Méér weten?
Wilt u weten of uw hypotheek en aanverwante verzekeringen nog helemaal up-to-date zijn? Maak dan een afspraak met uw Alpha adviseur voor een hypotheekcheck. De kosten voor het eerste gesprek van € 125,00 nemen wij voor onze rekening. Ook als u vragen heeft over uw hypotheek, kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met uw Alpha hypotheekadviseur. Hij kent uw financiële situatie en vertaalt uw wensen naar maatwerk advies. Bel tijdens kantooruren 0172 446180 of verstuur het contactformulier.