Inkomensbescherming

Arbeidsongeschiktheid en werkloosheid
U koopt niet zomaar een huis. Met zorg zoekt u naar die droomwoning waar u lang van wilt genieten. Een betaalbare hypotheek zorgt ervoor dat uw maandlasten niet de pan uit rijzen. Uiteraard heeft u zich ingedekt tegen risico’s als brand en inbraak. Maar wat als uw inkomen plotseling terugvalt door werkloosheid, langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid? Een inkomensbescherming kan in dergelijke situaties hulp bieden.

Sociale (on)zekerheid: neem zelf maatregelen!
De sociale zekerheid in Nederland versobert in rap tempo. U moet van de overheid en uw werkgever steeds meer uw eigen verantwoordelijkheid nemen. Een aanvullende verzekering is dus noodzakelijk. Bij langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid loopt uw inkomen al snel met minimaal 30 procent terug. Uw vaste lasten blijven echter even hoog, waardoor u in de financiële problemen kunt komen. Het uiterste gevolg is dat u uw huis moet verkopen. Met een goede inkomensbescherming hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Wat doet een inkomensbescherming voor u?
Een inkomensbescherming houdt maandelijks uw inkomsten en uitgaven in balans, door uw inkomsten aan te vullen. Dat doet de verzekering wanneer u door een ziekte of ongeval voor langere tijd thuis komt te zitten of wanneer u uw baan verliest.

Is een inkomensbescherming zinvol voor u?
Bel tijdens kantooruren 0172 446180 of verstuur het contactformulier en maak een afspraak met één van de specialisten van de Alpha vestiging bij u in de buurt..