Over Alpha

Sinds 1979 is Alpha Hypotheken B.V. bemiddelaar in hypotheken en adviseren de Alpha hypotheekadviseurs consumenten bij de keuze voor een hypotheek, doorlopend krediet, persoonlijke lening en aanverwante producten en diensten. De nadruk ligt op een persoonlijke en professionele aanpak, waarbij de belangen van de klant voorop worden gesteld.

Uitzonderlijk hoge tevredenheidscore
Zo’n 90% van onze transacties komt tot stand via bestaande cliënten en duurzame zakelijke relaties, zoals makelaars en werkgevers. Het is de beloning voor onze inspanning steeds de beste oplossingen te vinden. Het bewijst ook de waarde van aandacht voor onderling contact. Daarom komt u ons niet met reclamecampagnes in dure massamedia tegen. Wij investeren vooral in de kwaliteit van onze medewerkers. Met hun aandacht voor de cliënt en deskundigheid zijn zij het beste visitekaartje.

Alpha Hypotheken is de handelsnaam van Alpha + BV

Bezoekadres: Utrechtstraat 104
Postadres: 2408 GS Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 446180

E-mail: info@alphahypotheken.nl
Website: www.alphahypotheken.nl
K.v.K: 27345880

Alpha Relatiebeëindiging BV gestart per 01-05-2018

Voor uitgebreide informatie ga naar: www.alpharelatiebeeindiging.nl.

Bezoekadres: Utrechtstraat 104
Postadres: 2408 GS Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 446190

E-mail: alpha@alpharelatiebeeindiging.nl
Website: www.alpharelatiebeeindiging.nl
K.v.K: 70074828

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur
(afspraken buiten openingstijden in overleg)

Hypotheekadviseurs
Onze hypotheekadviseurs beschikken beschikken over voldoende kennis en ervaring. Dat wil zeggen dat al onze adviseurs over de benodigde diploma’s beschikken en voldoen aan de praktijkvoorwaarden. Daarnaast zijn alle adviseurs Erkend Financieel Adviseur. Deze erkenning is persoonsgebonden en zijn aangesloten bij de Stichting SEH en ingeschreven in het EFA-register.

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten
De dienstverlening van Alpha Hypotheken valt onder de Wet op het financieel toezicht (Wft). Daarom staan wij onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ons kantoor is geregistreerd bij de AFM onder nummer: 12019414.

Wijze van betalen
Rechtstreekse betaling door u aan Alpha Hypotheken.

Aard van dienstverlening
Met de vergunning die wij hebben, mogen wij adviseren en bemiddelen in hypothecair krediet, levensverzekeringen, schadeverzekeringen en betaal- en spaarrekeningen.

Adviesvrij
Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen contractuele verplichtingen met aanbieders hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen, banken en/of hypotheekverstrekkers.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering. Indien u hierop prijs stelt, kunnen wij een lijst van deze door ons geselecteerde banken en verzekeringsmaatschappijen beschikbaar stellen.

Wijze van beloning
De kosten van het eerste gesprek van € 125,00 nemen wij voor onze rekening. Heeft u een goed gevoel bij Alpha Hypotheken dan maken wij duidelijk wat wij voor u gaan doen en hoeveel wij in rekening brengen. U betaalt ons rechtstreeks door middel van een nota.

Financiële bijsluiters
Financiële Bijsluiters zijn te verkrijgen via onze hypotheekadviseurs. Deze zijn ook op te vragen via de geldgevers en verzekeraars van wie wij producten aan u kunnen adviseren. Dit kan vaak via de websites van deze geldgevers en verzekeraars.

Aan de inhoud van deze website worden geen rechten ontleend.